Vanaf 1990 tot heden is Sunny-Meubel uitgegroeid tot een vakkundig meubelrenovatie-bedrijf. Sunny-Meubel is in deze tijd gespecialiseerd in het logen, stralen, schuren en lakken van meubilair.

Door moderne apparatuur, de nieuwste technieken en goede vakmensen is veel mogelijk. Donkere eiken meubelen die vaak nog in uitstekende staat verkeren kunnen met een speciale behandeling blank gemaakt worden en in elke gewenste kleur gespoten worden. Het milieuvriendelijke stralen gecombineerd met een speciale manier van schuren maakt het zelfs mogelijk de houtnerven prachtig weer te geven.

Het resultaat is verbluffend. Voor weinig geld heb je eigenlijk nieuwe meubelen. Uw meubelen krijgen een nieuwe meerwaarde en de hele inboedel oogt anders. Boenen hoeft nooit meer omdat de laklaag genoeg heeft aan een vochtige doek. U zit ook maar 1 keer in de rommel en kunt daarna ontspannen in een fris, zo goed als nieuw huis. De gehele behandeling neemt 14 dagen in beslag, bij het in kleur spuiten is dit 21 dagen.

Image
Klikt u maar eens op de bovenstaande kast